Pedro blizu novog kluba?

Izvor: Sportske.net, 03.Jun.2020, 17:34

Pedro blizu novog kluba?

Španac izgleda izabrao Rim.

Pedro Rodrigez napušta Čelsi kao slobodan igrač ovog leta, a kako stvari stoje, najbliži je potpisu sa Romom.

Kako prenose italijanski mediji, Pedro je izabrao Romu koja mu nudi značajnu ulogu, za razliku od pojedinih timova gde bi bio igrač u rotaciji.

Bivši as Barselone imao je i nekoliko ponuda iz MLS lige, ali je odlučio da ostane u Evropi.

Pominjao se čak i Juventus, Mauricio Sari ga odlično poznaje iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Čelsija, ali deluje da je Pedro ipak odlučio da ode u Romu.

Još uvek nema konkretnih brojki kada je Pedrova plata u pitanju, ali on je i sam više puta rekao da želi da ode u veliki tim gde bi imao ulogu startera, a za to su veće šanse na Olimpiku...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

OVO SE DUGO NIJE DESILO: Juventus dobio ŠAMARČINU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2020, 07:26

Uprava Bjankonera doživela neprijatan udarac...Španski fudbaler i krilni napadač londonskog Čelsija, Pedro Rodrigez, mesecima „flertuje“ sa Juventusom, ali, lako bi na kraju mogao da završi u Romi...Italijanski mediji su objavili da je iskusni Španac (32) dao zeleno svetlo rimskom velikanu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.