Izvor: MozzartSport.com, 03.Jun.2020, 21:34

Pedra prati pet klubova, Roma najozbiljnija

Glasine iz Italije i Španije idu u tom smeru...

Sve je više i više informacija oko toga gde bi španski fudbaler Pedro mogao da nastavi karijeru. Piše se u Italiji i Španiji da će Pedro napustiti Čelsi kao slobodan igrač i otići u Romu. Vučica nije jedini zainteresovan klub, već ih je još četiri uključujući Juventus.

Njegov ugovor ističe na kraju sezone i zbog toga može već da pregovara sa bilo kojim klubom u koji bi mogao da pređe.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Katalonski Mundo Deportivo, koji verovatno ima dobre informacije iz Pedrovog okruženja, piše da ga želi ni manje ni više nego pet klubova. To su: Juventus, Sevilja, Betis, Valensija i Roma.

Kakogod, madridski As ističe ove večeri da je Roma prioritet za Pedra, a time je madridski dnevnik samo podržao ono što je pisala italijanska novina Il Tempo.

Roma je radila do sada na tome da ubedi Pedra da dođe u glavni grad Italije. Radila je na tome sedmicama i u ovom momentu deluje da će se Romi to isplatiti kada Pedro donese odluku.

Pedro će narednog meseca napuniti 33 godine, a u Čelsiju je proveo čak pet sezona.

Do sada je ove sezone doprineo Plavcima sa dva gola i tri asistencije na 18 takmičarskih mečeva. Naravno, ponikao je u Barseloni u koju je stigao 2004. godine u mlađe kategorije i igrao je tamo sve do 2015. godine.

Tada je prešao u Čelsi, a moguće je da će se u karijeri posle Primere i Premijer lige oprobati i u Seriji A na Apeninima.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.