Izvor: Blic, 14.Jan.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peđa ispred Gasola

Peđa ispred Gasola

Peđa Stojaković je prestigao Španca Poa Gasola u glasanju za Ol-star meč 15. februara u Los Anđelesu, ali su Kevin Garnet (1.305.540) i Tim Dankan (1.272.767) daleko ispred najboljeg strelca Sakramenta. Stojaković je odavno ostao bez šanse da se direktno plasira na utakmicu svih zvezda, ali je za očekivati da treneri NBA lige izaberu našeg asa među 12 najboljih.

Ispred Stojakovića su i Nemac Dirk Novicki, Karmelo Entoni (Denver) i veteran >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Karl Meloun, koji će iz dva razloga igrati 1.000 odsto na Ol-staru: na kraju sezone se oprašta od košarke i član je domaćina Los Anđeles Lejkersa.

Naš košarkaš nije želeo da komentariše da li će igrati u Los Anđelesu ili ne, ali je zato pohvalio Karmela Entonija iz Denvera, koji ga je oduševio na utakmici u Sakramentu.

- Karmelo je neverovatno skočan i pored njega nemate ni sekundu vremena za odmor. Ako je lopta u vazduhu, budite sigurni da će je on uhvatiti. Zato sam se dosta namučio dok sam ga čuvao u 'Arko areni'. Siguran sam da će Entoni biti vrhunski igrač, međutim, ima jedan problem - nije fizički snažan koliko i ja - našalio se na svoj račun Peđa Stojaković.

Glasanje za Ol-star završava se 18. januara, a startne postave biće objavljene 29. januara. Za sada su put u Los Anđeles rezervisali Ajverson, Karter, O’Nil i Valas iz Istočne konferencije, odnosno Brajant, Frensis, Dankan i Garnet sa Zapada.

Za mesto drugog beka bore se Mekgrejdi i Kid, dok kineski centar Jao Ming opasno preti Šakilu O’Nilu.

Vlade Divac je i dalje peti centar na Zapadu, sa dobrim šansama da do kraja glasanja nadmaši makar Slovenca Radoslava Nesterovića iz San Antonija. Aleksandar Pijevac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.