Pazarcima prvenstvo prioritet, ali ne zapostavljaju ni Kup

Izvor: SandzakInfo.net, 25.Sep.2012, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pazarcima prvenstvo prioritet, ali ne zapostavljaju ni Kup

Fudbaleri Novog Pazara u sredu će gostovati u Lučanima, u utakmici šesnaestine finala Kupa Srbije, protiv ekipe Mladosti. Ističu da im je svakako značajniji naredni prvenstveni duel protiv Donjeg Srema, ali naravno, ne žele da takmičenje u Kupu već sada završe.
Pomoćni trener fudbalera Novog Pazara Saša Milanović rekao je danas da je tom klubu liga prioritet, ali da veruju u pobedu u šesnestini finala Kupa Srbije protiv Mladosti iz Lučana.

"Imamo tešku prvenstvenu utakmicu u subotu protiv Donjeg Srema i ona je prioritet, ali bi nam puno značilo da prođemo dalje u Kupu Srbije. Očekujem težak meč sutra u Lučanima, ali i naš plasman u sledeću rundu Kupa", rekao je Milanović novinarima na Gradskom stadionu u Novom Pazaru.

Novi Pazar je sedmoplasirani tim u Superligi Srbije, dok je Mladost tek na 16. mestu u konkurenciji prvoligaša.
Milanović je ocenio da Mladost ima dobru ekipu i da zaslužuje mnogo bolji plasman u Prvoj ligi.

"Poznajemo ih dobro i tokom letošnjih priprema na Zlatiboru videli smo da se radi o kompaktnom timu. Pokušaćemo da odmorimo neke standardne prvotimce i da šansu pružimo igračima sa manjom minutažom, ali to ne umanjuje naše pobedničke ambicije", zaključio je prvi pomoćnik Dragoljuba Bekvalca.

Najbolji strelac Novopazaraca Enver Alivodić rekao je da je Kup takmičenje koje daje timovima mogućnost izlaska na evropsku scenu.

"Slabije ekipe koje nemaju kvalitet da se bore za šampionsku titulu, preko Kupa mogu do evropskih takmičenja. Voleo bih da prodjemo Lučance, čiji je tim spoj mladosti i iskustva, pa da u sledećoj fazi dočekamo nekog atraktivnijeg rivala", kazao je Alivodić.

On je dodao da ne oseća umor i da bi voleo da nastupi sutra protiv Mladosti.

"Odgovara mi da igram u kontinuitetu, pa ne bih voleo da propustim meč u Lučanima. U svakom slučaju, dajem prednost utakmici u odnosu na trening", rekao je Alivodić.

Utakmica Kupa Srbije između Mladosti i Novog Pazara igraće se u sredu u 16.00 na Gradskom stadionu u Lučanima.

Nastavak na SandzakInfo.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladost: Ne bavimo se tračevima Plazinića

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Sep.2012, 15:33

Povodom pisma i teških optužbi Predraga Plazinića, bivšeg kapitena Mladosti, javnosti se obratio predsednik Vladimir Đorđević.. – Mladost ne želi da se bavi tračevima, insinuacijama i neistinama koje je u javnost plasirao, na žalost, bivši igrač kluba Predrag Plazinić, već je okrenuta...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakInfo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakInfo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.