Pazarci zviždali igračima zbog remija

Izvor: B92, 16.Avg.2015, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pazarci zviždali igračima zbog remija

Navijači Novog Pazara zvižducima su ispratili svoje igrače nakon remija sa Spartakom, u šestom kolu Superlige. "Publika ima pravo da izrazi mišljenje, koje je uglavnom uslovljeno rezultatom. Moji igrači i ja nismo zaslužili negativne komentare, ne pobedi uvek bolji. Mislim da smo uradili dobar posao u ovih šest kola, ovo je realnost", rekao je trener tima Petar Kurćubić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kurćubić: "Nismo zaslužili negativne komentare"

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2015, 00:05

Šef stručnog štaba superligaša iz Novog Pazara Petar Kurćubić kazao je da ekipa i on nisu zaslužili negativne komentare navijača koji su posle remija sa Spartakom zatražili da Kurćubić napusti klupu Pazaraca...Trener Novog Pazara Petar Kurćubić rekao je posle večerašnjeg remija bez golova...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.