Pavlović prvi u Belgiji

Izvor: RTS, 25.Jul.2014, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavlović prvi u Belgiji

Miloš Pavlović, u tandemu sa Edoardom Piskopom, osvojio prvo mesto u Belgiji u okviru "Lamborgini super trofeja". Druga trka Velike nagrade Belgije na programu je u subotu od 11.30.

Srpski automobilista Miloš Pavlović pobedio je u prvoj trci za Veliku nagradu Belgije, koja je vožena na Spa Frankošampu u okviru "Lamborgini super trofeja".

On je posle startne treće pozicije, uspeo da u tandemu sa Edoardom Piskopom zabeleži pobedu.

Ovaj trijumf izuzetno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je važan u borbi za titulu, s obzirom na to da je njihov najveći konkurent, Holanđanin Jeron Mul, stigao na cilj drugi.

"U kvalifikacijama smo osvojili treću startnu poziciju sa zaostatkom od samo 0,027 sekundi u odnosu na prvoplasiranog iz prostog razloga što smo sačuvali set novih guma za trku. Nije bilo potrebe za forsiranjem, pošto je glavni konkurent, Holanđanin Jeron Mul, zauzeo tek 7. mesto na startu. Taktika se isplatila, jer sam već na sredini svog 'stinta' prešao u vođstvo i od tada sam se fokusirao da kolegi predam automobil u što boljem stanju za nastavak trke. Sve je prošlo kako treba i sada se već okrećemo drugoj trci, izuzetno važnoj u borbi za titulu", izjavio je Pavlović. 

Druga trka Velike nagrade Belgije na programu je u subotu od 11.30.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pavlović sjajan na Spa-Frankoršampu

Izvor: Sportal.rs, 25.Jul.2014

Srpski automobilista Miloš Pavlović u velikom stilu je započeo trkački vikend u "Lamborgini Super Trofeju", koji se ovog vikenda vozi na legendarnoj stazi Spa-Frankoršamp u Belgiji.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.