Pavlović: Ovako je počelo i prošle godine

Izvor: Mondo, 15.Apr.2015, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavlović: Ovako je počelo i prošle godine

Saša Pavlović čestitao Zvezdi trijumf i ocenio da njegov tim ima šanse da u sredu izjednači, ako ispravi greške.

Foto: MN Press

Veliki trud uložili su i jedni i drugi, ali se Zvezdi isplatio rezultatom.

Crveno-beli poveli su u polufinalnoj plej-of seriji i stekli vođstvo pred novi meč, koji će biti odigran za manje od 24 časa.

Saša Pavlović, jedan od predvodnika Partizana, postigao je 11 poena za 24 minuta u igri. Trener Duško >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Vujošević rekao je posle meča da je najiskusniji igrač crno-belih i povraćao na klupi, zbog udarca koji je dobio u prvom poluvremenu.

Međutim, Pavlović nije o tome rekao ni reč.

"Imali smo šanse, nismo zadovoljni kako smo odigrali... Bilo je tu dobrih perioda, ali mnogo više loših dozvolili smo im mnogo skokova u napadu, dosta lakih koševa, dosta koševa uz faul. To moramo da limitiramo na minimum i mislim da imamo šanse da pobedimo sutra", rekao je Saša posle utakmice.

Pavlović se posle tegoba vratio u igru. Nikola Milutinov nije se vraćao posle udarca Jake Blažiča. Centar Partizana presedeo je celo drugo poluvreme sa ledom na oku.

"Mnogo nam je nedostajao. Nadam se da će biti bolje sutra, ali šta god da bude, danas je nova utakmica i to je to. Možemo da igramo sa njima", ne želi da govori o problemima crno-belih.

Bez obzira na "dužu klupu" Zvezde, Pavlović ističe da to ne znači i da je ona kvalitetniji rival.

"Verujemo u sebe. Imaju veću rotaciju, ali ne znači da su bolji. Noćas su odigrali bolje, svaka čast, mi nismo zadovoljni, daćemo sve da ispravimo greške i nadamo se pobedi".

Koliko će poraz psihološki otežati posao Partizanu?

"Ma, kakvi. Pa, isto ovako je bilo i prošle godine. S tim da smo onda znali da ćemo drugu utakmicu odigramo bez pola ekipe (zbog tuče Milutinov - Nelson). Svaki derbi je specifičan i idemo na pobedu", setio se Pavlović i prve utakmice poslednje plej-of serije, u kojoj je Zvezda povela, a crno-beli osvojili titulu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.