Pavlović: I protiv Radničkog nam treba podrška

Izvor: Mondo, 04.Mar.2019, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavlović: I protiv Radničkog nam treba podrška

Mladi štoper podseća da će crno-beli biti nekompletni zbog suspenzija i zato poziva navijače da u sredu od 18.00 dođu u što većem broju na utakmicu protiv drugoplasiranog tima Superlige.

Strahinja Pavlović sa Partizanove strane je bio jedan od junaka 159. "večitog" derbija.

Odlično se borio sa Ričmondom Boaćijem, odigrao je utakmicu bez većih grešaka i uprkos rano dobijenom žutom kartonu uspeo da "izdrži" na terenu svih 90 minuta. Pomogao je ekipi da sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << stadiona "Rajko Mitić" odnese vredan bod, više sa psihološkog, nego sa takmičarskog stanovišta.

"Ne mogu da opišem sreću zbog toga što sam odigrao svoj prvi derbi. Dobio sam mnogo čestitki i pozitivnih komentara, a želim da se posebno zahvalim saigračima i šefu Mirkoviću na podršci... Ceo tim me je bodrio i trudio se da skine pritisak sa mene. Ostaje žal što nismo trijumfovali, ali igraće se još", rekao je 17-godišnji Pavlović za zvanični klupski sajt.

On je otkrio da su ga uživo u subotu gledali otac i brat, dok je majka kod kuće pratila TV prenos.

"Presrećni su jer sam 'probio led' na ovako važnoj utakmici, na kakvoj mladi igrači znaju da 'izgore'. Ovo mi je tek drugi nastup za prvi tim i veliki podsticaj za dalje... Drago mi je da se pokazalo da Partizan uz Svetu, Fiću, Šehu i Armina ima i druge mlade igrače na koje može da se osloni".

Pavlović je dodao da je prilikom svakog starta gledao da interveniše korektno i da bi zato eventualno isključenje, za šta su se zalagali igrači Zvezde, bilo prestrogo.

Ako je mladi štoper izbegao suspenziju za predstojeći meč protiv Radničkog (sreda, 18.00), Saša Zdjelar i Goran Zakarić nisu. Oni će morati da propuste duel sa drugoplasiranim Nišlijama.

"Biće to možda i teža utakmica od derbija. Radnički ima impozantnu seriju pobeda i želeće da je nastavi, a mi da taj niz prekinemo na svom stadionu. Moramo da upotrebimo sve svoje kapacitete, posebno što znamo da imamo igrače pod suspenzijom. Zato pozivam navijače da dođu i pruže nam podršku", poruka je Strahinje Pavlovića.

Crno-beli šest kola pre plej-ofa zaostaju za Radničkim osam bodova (51:59), pa će im i u slučaju trijumfa biti teško da ih prestignu. Ipak, to bi bio dobar početak potere u završnici prve faze takmičenja...

U slučaju remija ili poraza, sve bi bilo rešeno, čak bi Čukarički (45 bodova) došao u poziciju da "napadne" treće mesto!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.