Pavković u Rabotničkom

Izvor: Sportal.rs, 03.Sep.2014, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavković u Rabotničkom

Srpski internacionalac Miljan Pavković (178 cm) novo je pojačanje Rabotničkog. Kako prenose makedonski mediji, 33-godišnji srpski plejmejker došao je na poziv iskusnog stratega na čelu Rabotničkog, Marina Dokuzovskog, kako bi pojačao konkurenciju u redovima crveno-belih na kojoj igraju još Dimitar Mirakovski, Jane Petrovski i mladi Stefan Krstevski.

Pavković je prošle sezone nosio dres rumunske Steaue, a dok je tokom karijere igrao u brojnim srpskim klubovima. Pavković je osvojio zlatnu medalju sa reprezentacijom SR Jugoslavije na Evropskom prvenstvu za kadete u 1997. godine.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.