Izvor: MozzartSport.com, 17.Jan.2021, 00:49

Pavićević najavljuje: Napadamo 1. mesto, planiramo pojačanje, ovo je najjača ekipa koju smo imali

Barani su ozbiljni u nameri da osvoje ABA ligu

Mornar se ne šali! Jasno je to bilo od starta sezone, a sada je kristalno jasno. Barani su na učinku 12-2, pred derbi sa Crvenom zvezdom u Topolici iduće sedmice.

Uspeli su da nadigraju Cibonu u Zagrebu, a posle te utakmice Mihailo Pavićević, trener crnogorskog tima, najavio je velike pohode ove sezone.

Cilj Mornara u ABA ligi je prvo mesto, a u Evrokupu se, kako kaže, neće zadovoljiti samo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prolaskom u TOP 16 fazu. Čak je i pojačanje na vidiku.

Uvek kažem ono što mislim, tako je i sada – napadamo 1. mesto u ABA ligi i uradićemo sve da to ostvarimo. U Evrokupu gledamo da odemo što dalje, nećemo se zadovoljiti samo plasmanom u Top 16. Imamo kvalitet da svakome izađemo na crtu, ne plašimo se apsolutno nijedne ekipe, kako u ABA ligi, tako i u Evrokupu. Igrama smo pokazali da smo na dobrom putu”, poručio je 63-godišnji trener.

Mornar će za Evrokup moći da se pojača između 3. i 4. kola TOP 16 faze. I izgleda da se tako nešto sprema u redovima ekipe iz Bara.

Ovo je najjača ekipa koju smo imali. Ona je delo našeg arhitekte, mog brata Đorđa. Ovo je grupa izuzetno talentovanih igrača, već sam u Čačku rekao da je meni kao treneru lako kad imam ovakve košarkaše, uvek možete da izvučete novog keca iz rukava. Ali, kako stvari stoje, nećemo ostati na ovome. Moj brat planira da dovedemo još jedno pojačanje, jer smo sad u igri na oba fronta. Došao je trenutak da pokušamo da napravimo što bolji rezultat”, jasan je Pavićević.

Očigledno je da se u Baru radi odlično, te da je ovo momenat kada će Mornar napasti najveće domete.1

Svaka pobeda u ABA ligi, pogotovo na strani, veoma je bitna za nas u borbi za sami vrh”, zaključio je Pavićević.

Videćemo koliko će Barani moći da izdrže do kraja sezone u ovakvom ritmu. Trenutno su zaista jako opasni, sa mnoštvom igrača opasnim u šutu za tri poena. Ne znate odakle vam vreba veća opasnost.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.