Pavićević: Imena igrača nameću ciljeve a oni su najveći

Izvor: Mondo, 12.Avg.2019, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavićević: Imena igrača nameću ciljeve a oni su najveći

Košarkaši Mornara počeli pripreme za novu, "adrenalinsku" sezonu

Mornar iz Bara zvanično je krenuo pripreme za novu takmičarsku sezonu.

Na prvom treningu nije bilo Dereka Nidama, Milka Bjelice i Seada Šehovića koji se sa reprezentacijom pripremaju za predstojeći Mundobasket, kao ni Džejkoba Pulena koji stiže 23. avgusta i Daringtona Hobsona koji kasni zbog tehničkih problema.

Na prozivci su tako od novajlija bili Brendis Rejli Ros, Mirza Begić i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Damir Markota, kao i "starosedeoci" Nemanja Vranješ, Uroš Luković, Vukota Pavić, Marko Mugoša, Ivan Jelenić, Radoje Vujošević i Lazar Pavićević.

FOTOGALERIJA

Tokom prve faze priprema sa članovima prvog tima treniraće i više članova juniorskog tima Mornara.

"Cilj koji vam ja postavljam je opstanak u ligi. Kada ga ostvarimo možemo da postavljamo nove. Nikada se ne zna kako sezona može da krene. Sve ekipe se pojačavaju i kada ostvarimo osnovni cilj bićemo jaki da učinimo nešto više", poručio je u pozdravnom govoru predsednik Mornara Đorđije Pavićević.

On je dodao da se uprava kluba pobrinula da ekipa ima dobre uslove za rad i zaokruženu finansijku konstrukciju.

"Pobrinuli smo se da imate uslove da možete da razmišljate i bavite se samo košarkom. Pravili smo ekipu angažujući ne samo igrače koje krase ne samo košarkaški, već i ljudski kvaliteti kako bismo imali dobru hemiju koja je preduslov uspeha", rekao je "alfa i omega" Mornara.



Izvor: YouTube/KK Mornar Bar

Šef stručnog štaba BaranaMihailo Pavićević ponovio je da ima velike ambicije sa timom koji će voditi u novoj sezoni.

"Sa ovim rosterom koji je Đoko obezbedio u prelaznom roku nema nazad, možemo samo napred. Imena igrača u rosteru nameću ciljeve, a oni su najveći. Normalno, idemo korak po korak. Pre svega treba da napravimo dobru atmosferu u ekipi i dobro se pripremimo. Ako uspemo u tome, kvalitet igrača će doći do izražaja. Na nama u stručnom štabu je velika obaveza, nemamo prostora za alibi. Nisam alibi tražio ni u mnogo gorim situacijama, a ova je situacija kakvu bi mnogi treneri poželeli", prokomentarisao je trener Mornara.



Izvor: YouTube/KK Mornar Bar

Zanimljivu poruku igračima je uputio sportski direktor Drago Spičanović.

"Želim vam mnogo uspeha i da u maju organizujemo druženja koja neće biti protokolarna, već slavljenička. Markoti i Begiću želim dobrodošlicu, a Rosu povratak", bio je jasan Spičanović.



Izvor: YouTube/KK Mornar Bar

Pogledajte pozdrav Barana pred početak priprema za sezonu koju su ljubitelji košarke pod Rumijom već nazvali adrenalinskom.



Izvor: YouTube/KK Mornar Bar

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.