Pauza išla na ruku Partizanu, Trinkijeri ima dve opcije više za derbi

Izvor: Sportske.net, 01.Mar.2019, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pauza išla na ruku Partizanu, Trinkijeri ima dve opcije više za derbi

Dobro je došla crno-belima pauza koja je usledila nakon završnog turnira "Kupa Radivoja Koraća". Partizan novi duel sa Zvezdom dočekuje jači, ali će i crveno-beli imati mnogo više opcija.

Uspeo je Partizan da dobije sve tri utakmice na završnom turniru "Kupa Radivoja Koraća" i da se iz Niša vrati sa "Žućkovom levicom". Na taj način crno-beli su napravili odličnu uvertiru za završnicu ABA lige i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odlučujuće borbe za poziciju u plej-ofu.

Prva od poslednje tri utakmice ligaškog dela sezone u regionalnom šampionatu biće ujedno i najteža za izabranike Andree Trinkijerija.

Partizan će treći put u sezoni odmeriti snage sa aktuelnim šampionom Srbije Crvenom zvezdom mt:s i pokušati da pobedom zadrži treće mesto na tabeli i prednost koju ima u odnosu na Budućnost.

Neće biti lako, Zvezda će biti dosta jača u odnosu na finalni duel u Nišu jer će Milan Tomić ponovo imati sve strance na raspolaganju, a tu je i Kej Si Rivers koji se pred završnicu kupa priključio ekipi.

Nešto više opcija imaće i Andrea Trinkijeri. Pauza je prijala crno-belima pa su se tako Rade Zagorac i Aleksej Nikolić oporavili i spremni dočekuju predstojeći gradski derbi.

Videćemo da li će roster iz Niša pojačan Zagorcem i Nikolićem biti kadar da ostvari prvu pobedu na gostovanju Zvezdi u ABA ligi posle skoro četiri godine.

Derbi 20. kola ABA lige između Crvene zvezde mt:s i Partizana NIS igra se u nedelju, 3. marta od 18 časova.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRINKIJERI PRED DUEL SA ZVEZDOM: Sanjam derbi u finalu! Evroliga treba da se vrati u Beograd (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 01.Mar.2019

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinijeri rekao je pred meč sa Crvenom zvezdom u 20. kolu ABA lige, da ne voli utakmice na "život il' smrt", ali da često sanja da se crno i crveno-beli sastaju u finalu regionalnog takmičenja.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.