Paunovih 10 miliona nije dovoljno Modrima!

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2019, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paunovih 10 miliona nije dovoljno "Modrima"!

Dinamo odbio još jednu unosnu ponudu.

Pisali smo da su za Danija Olma odbili rekordan novac, a sada su u zagrebačkom Dinamo još jednom odbili svotu od koje bi brojnim klubovima "pošla voda na usta".

Naime, kako prenose hrvatski mediji, Dinamo je odbio ponudu od 10 miliona evra za Nikolu Moru.

Ponuda je stigla od ekipe iz MLS lige, Čikago Fajera, koji sa klupe predvodi srpski stručnjak Veljko Paunović.

Prema pisanju "24sata.hr", ekipa iz "Vetrovitog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << grada" prati Mora već godinu dana i sada su odlučili da ga potpišu, ali svota od 10 miliona evra nije zadovoljila Zorana Mamića, sportskog direktora "Modrih".

Činjenica je i da mladi vezista ne želi u SAD da nastavi karijeru, a na "Maksimiru" od njega očekuju da bude jedan od nosioca igre ove sezone.

Nije to ni jedina ponuda od 10 miliona evra koju su Zagrepčani odbili, kako je navodno i francuski Bordo nudio pomenuti novac, ali za napadača Bruna Petkovića.

Kada se sve sabere i oduzme, Dinamo je ovog leta, za trojicu fudbalera, odbio ponude od ukupno 48 miliona evra!

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mora neće kod Paunovića u Čikago

Izvor: B92, 17.Avg.2019

Uprava Dinama iz Zagreba odbila je ponudu za fudbalera Nikolu Moru.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.