Paunić: Ambicije su se poklopile

Izvor: B92, 18.Dec.2014, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paunić: Ambicije su se poklopile

Srpski košarkaš Ivan Paunić rekao je da se odlučio da pojača ekipu Budućnosti zbog ambicija koje ta ekipa ima ove sezone.

Paunić će predstavljati veliko pojačanje za Podgoričane u nastavku sezone u kojoj klub juriša na visok plasman u ABA ligi, domaćem šampionatu, ali i Evrokupu.

Iskusni bek je sezonu počeo u Astani, a pre mesec i po dana je operisao slepo crevo, zbog čega je četiri nedelje bio van akcije.

Podgoričani su ponudili odlične >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uslove i nisam se dvoumio. Veliko je zadovoljstvo što se posle toliko vremena vraćam u regionalnu ligu. Sjajan je osećaj što sam ponovo blizu kuće. Velika mi je čast što ću debi u dresu Budućnosti imati u nedelju pred publikom u Beogradu protiv Partizana, kluba gde sam započeo profesionalnu karijeru i igrao pet godina“, rekao je Paunić.

Podgoričani su ušli u drugi krug Evrokupa, a u ABA ligi drže drugu poziciju. Dolaskom Paunića Budućnost je dobila veliku stabilnost u odbrani i novu snagu u napadu, pošto je prošle sezone bio drugi trojkaš španske lige.

Poklopile su nam se ambicije. Igraću jaka takmičenja u veoma kvalitetnoj sredini i verujem da će takva vrsta motivacije iz mene izvući najbolje“, kaže Paunić.

27-godišnji Paunić karijeru je počeo u Partizanu, a igrao je još i za Megu, Mornar, Vojvodinu, Ostende, Aris, Nižnji, Virtus, Azovmaš, Lagun Aro, Fuenlabradu i Astanu.

Sa seniorskom reprezentacijom je osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu 2009. godine i iste godine zlato na Univerzijadi u Beogradu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.