Paulius Valinskas MVP ABA lige u novembru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2022, 11:48

Paulius Valinskas MVP ABA lige u novembru

Košarkaš FMP-a, Litvanac Paulius Valinskas, proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) novembra meseca u ABA ligi, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu regionalnog takmičenja. Valinskas je sa klubom iz Železnika ostvario tri pobede u novembru sa prosekom od 17,7 poena, 4,3 asistencije, 2,3 skoka i jedne ukradene lopte po meču, uz indeks korisnosti 21.

"Verujem da imam važnu ulogu u timu. Imam veliku minutažu i osećam da trener veruje u mene. Trudim seda igram najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << što mogu i rekao bih da svi u ekipi razumeju svoju ulogu. Pokušavam da se prilagodim svojoj ulozi na najbolji mogući način za svaku utakmicu. Pokušavam da dam doprinos ekipi na način na koji trener očekuje od mene", rekao je litvanski košarkaš za zvanični sajt ABA lige.

FMP zauzima drugo mesto na tabeli ABA lige sa sedam pobeda i jednim porazom.

"Ne znam kakva su bila očekivanja uoči početka sezone, ali rano smo se okupili i to je možda bio razlog našeg sjajnog početka. Imali smo vremena da se upoznamo i da postignemo dobru formu. U suštini nema tajne za naše sjajne rezultate. Verujem da imamo odličnu hemiju u timu", kazao je Valinskas. FMP će u narednom, devetom kolu ABA lige gostovati ekipi Zadra

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.