Pauel: Spreman sam da pobedim Bolta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Avg.2011, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pauel: Spreman sam da pobedim Bolta

DAEGU -

Jamajčanski atletičar Asafa Pauel izjavio je da se oseća spremnim da u trci na 100 metara pobedi aktuelnog trostrukog olimpijskog šampiona i svetskog rekordera Useina Bolta na predstojećem šampionatu sveta u Daegu.

"Mislim da sam jedini sprinter na svetu kojeg se Bolt pribojava. To mi je i sam priznao, rekavši 'Asafa, ti si jedini atletičar koji može da me pobedi'", rekao je bivši svetski rekorder na 100 metara Pauel.

Pauel je u intervjuu britanskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "Gardijanu" otkrio da se uoči trka priprema tako što razmišlja o "motorima i automobilima", koje bi želeo da ima u svojoj garaži.

"Razmišljam o automobilu koji bih voleo da kupim, ili nekom da poklonim", rekao je Pauel. koji je stigao u Daegu sa najboljim rezultatom sezone - 9,78 sekundi .

Drugo najbolje vreme ima Amerikanac Tajson Gej (9,79) koji zbog povrede neće učestvovati na Mundijalu, a treći i četvrti rezultat sezone imaju Jamajčanin Stiv Malings (9,80) i Amerikanac Majk Rodžers (9,85) - obojica pod suspenzijom zbog dopinga.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pauel: Spreman sam da pobedim Bolta

Izvor: Mondo, 24.Avg.2011

Jamajčanin Asafa Pauel najavio je pobedu nad aktuelnim svetskim rekorderom u trci na 100 metara na SP u Daeguu.

Nastavak na Mondo...

Pauel: Bolt se jedino mene plaši

Izvor: Sportal.rs, 24.Avg.2011

Atletičar iz Jamajke, Asafa Pauel, izjavio je da se oseća spremnim da u trci na 100 metara pobedi aktuelnog trostrukog olimpijskog šampiona i svetskog rekordera Useina Bolta na predstojećem šampionatu sveta u Daegu.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.