Izvor: MozzartSport.com, 17.Jun.2021, 00:19

Patrik Vijera nije oduševljen: Italijanima nedostaje snage i intenziteta

Čuveni Francuz sumnja u Azure

Mnogi su oduševljeni igrom reprezentacije Italije koja je sa dve pobede već obezbedila plasman u narednu rundu.

Azuri su dominirali protiv Turske u prvom meču, sada i protiv Švajcarske, zato su mnogi potrčali da kažu kako bi mogli do kraja turnira da odu, ali taj neko nije Patrik Vijera.

i nije se libio da to i javno kaže.

"Mislim da su prve dve utakmice Italijana bile lagane utakmice. Naravno... morate da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pobedite ekipu koja izađe ispred vas, ali i dalje imam sumnje da su Italijani ekipa koja može da ode do kraja turnira", rekao je Vijera.

U čemu bivši vezista Arsenala i francuske reprezentacije vidi manjkavost kada su Italiji u pitanju?

"Verujem da im nedostaje intenziteta, nedostaje im snage, nedostaje im ritma da budu još opasniji u napadu. Tako da bih sačekao još kada su oni u pitanju".

I zato….

"Još je prerano da se priča o Italijanima kao o reprezentaciji koja može da ode do kraja turnira", poentirao je Vijera.

Videćemo da li će nekadašnji vrhunski fudbaler biti u pravu…

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.