Pato na Stamford bridžu?

Izvor: RTS, 23.Apr.2010, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pato na Stamford bridžu?

Mediji na Apeninima već preselili Alešandra Patoa u Čelsi. Ponuda od 43 miliona funti posrnulom Milanu teško da će biti odbijena. Baloteli moguća zamena za brazilskog napadača.

Napadač Milana Alešandro Pato ovog leta mogao bi da se nađe na Stamford Bridžu. Kako izveštavaju mediji u Italiji, klub Romana Abramoviča je za mladog Brazilca ponudio neverovatnih 43 miliona funti, pa će Milanu biti teško da odoli toj ponudi.

Italijanski gigant, zbog loše finansijske >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << situacije, prošle godine je već bio prinuđen da proda svog najboljeg igrača Kaku, a kako situacija u klubu i dalje nije bolja, po svemu sudeći i mladi Pato će ovog leta biti na transfer listi.

Prethodno je Čelsijeva ponuda od 39 miliona funti za dvadesetogodišnjeg Brazilca odbijena, ali izgleda da je četiri miliona više od prvobitne ponude prava cena koja će Patoa dovesti u London.

Mladi brazilski fudbaler je ove sezone na 28 utakmica postigao 14 golova, a osam puta nastupio je za reprezentaciju svoje zemlje.

Ipak, potpredsednik Milana Adriano Galijani demantuje da klub planira prodaju talentovanog napadača.

"Nećemo prodati ni jednu zvezdu ekipe. Ne prodajemo ni Patoa, ni Tijaga Silvu, a sigurno se ne odričemo Ronaldinja, Huntelara ili Boriela", istakao je Galijani i dodao da će sledeća godina biti finansijski izuzetno teška za njegov klub.

Ukoliko se ipak transfer u Čelsi ostvari, zamenu za Patoa Milan bi mogao da dobije u napadaču Intera Mariju Baloteliju.

Baloteli, koji je ove godine više bio poznat po svojim ispadima nego igrama, ranije je već izjavljivao da navija za Milan. Svojim ponašanjem ovaj igrač je u nemilosti kod navijača i trenera ekipe Žozea Murinja.

Poslednji u nizu ispada, kada je bacio dres na zemlju, desio se na utakmici polufinala Lige šampiona protiv Barselone, pa se čini da je i uprava kluba konačno izgubila strpljenje za mladog igrača.

Međutim, imajući u vidu da se za Balotelija interesuje više klubova sa Ostrva, teško je očekivati da će ga Inter prodati baš gradskom rivalu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.