Pato dogovorio letnji transfer!

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2016, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pato dogovorio letnji transfer!

Alešandre Pato već ima u planu svoj naredni klub, ukoliko Čelsi ne bude hteo da otkupi njegov ugovor od Korintijansa.

Nekadašnji supertalenat italijanskog Milana, Alešandre Pato po svemu sudeći neće se dugo zadržati na "Stamford Bridžu".

On je u januaru ove godine došao na pozajmicu iz brazilskog Korintijansa, ali je do sada odigrao tek jednu utakmicu u prvih jedanaest londonskih 'Plavaca', koji će na leto, najverovatnije, osetno promeniti igrački >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kadar.

Engleski mediji navode da se brzonogi napadač nije do sada nametnuo stručnom štabu, kao i da budući trener Čelsija Antonio Konte, neće računati na maleroznog Pata.

Tu priliku žele da iskoriste u brazilskom Fluminenseu, nakon izjave klupske ikone, napadača Freda, da želi da napusti ekipu, zbog svađe sa trenerom Levirom Kulpijem.

Inače, doskorašnji reprezentativac Brazila Fred, ima kultni status među navijačima Fluminensea. On je do sada odigrao ukupno 147 mečeva u prvenstvu Brazila i postigao čak 89 pogodaka, ali je nezadovoljan što ga Kulpi, na poslednjih 10 mečeva, redovno šalje na klupu pre završetka meča.

Brazilski mediji čak navode da je najrealnija opcija da se ova dva kluba trampe i da će Pato i Fred samo zameniti dresove u narednoj sezoni, bez kompenzacije.

Bivšoj velikoj nadi brazilskog fudbala bi ovo bio već šesti klub u karijeri, a tek mu je 26 godina. Turbulentna karijera mogla je biti znatno uspešnija, da nije bilo ogromnih problema sa povredama.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Simeone želi krilnog igrača Čelsija

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2016

Atletiko Madrid želi da pojača krilne pozicije u narednom prelaznom roku, a Čolo Simeone ima prvu metu...Fudbaler Čelsija, na pozajmici u torinskom Juventusu, Huan Kuardado je na listi pojačanja madridskog Atletika za narednu sezonu...Kolumbijski reprezentativac je trenutno pozajmljen Juventusu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.