Pas prekinuo utakmicu – Kampaco se obrukao u Čileu VIDEO

Izvor: B92, 26.Feb.2024, 12:38

Pas prekinuo utakmicu – Kampaco se obrukao u Čileu VIDEO

Košarkaška reprezentacija Argentine poražena je od Čilea 79:77, u drugom kolu kvalifikacija za FIBA AmeriKup.

Ovo je istorijska pobeda za Čileance, koji nikad do sada nisu pobedili "gaučose".

Junak pobede Čilea je bio Manuel Saures sa 29 poena i devet skokova, dok kod Argentine Gabrijel Dek je imao 20 poena, a bivši košarkaš Crvene zvezde Fakundo Kampaco ubacio 16 poena i 9 asistencija.

Iako je Argentina bila u najjačem sastavu sa Kampacom i Dekom, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije mogla da izbegne poraz od selekcije Čilea.

Argentina je bolje počela utakmicu sa vođstvom od 6:0, ali je onda usledila serija Čilea od 13:0, da bi na kraju prvog dela igre prednost domaćih iznosila 31:11.

Ni u nastavku utakmice situacija se nije popravljala iz aspekta košarkaša Argentine koji nisu mogli da dođu do preokreta.

Glavnu reč je na ovoj utakmici imao pas koji je ušao na teren sredinom prve četvrtine zbog čega je utakmica na trenutak prekinuta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.