Pas lutalica izujedao ženu na Vidikovcu, prevezena u Urgentni centar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2023, 08:23

Pas lutalica izujedao ženu na Vidikovcu, prevezena u Urgentni centar

Pas lutalica rano jutros izujedao je ženu u beogradskom naselju Vidikovac, a koja je zbog povreda prevezena u Urgentni centar. Kako je Tanjugu rečeno u Hitnoj pomoći, poziv su dobili u 5.40.

Dodali su da je pas lutalica izujedao ženu ispred kioska u Ulici pilota Mihaila Petrovića.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pas lutalica izujedao ženu u Beogradu

Izvor: Luftika.rs, 19.Apr.2023

Jutros oko 5.40 na Vidikovcu, u Ulici pilota Mihaila Petrovića kod broja 53, pas lutalica izujedao je ženu koja radi u kiosku.. Pas ju je izujedao za nogu, a žena je sa obilnim krvarenjem prevezena u Urgentni centar.. Izvor: RTS. Staford u Leskovcu pobegao od vlasnika i izujedao dečaka (7).

Nastavak na Luftika.rs...

Pas izujedao ženu u Beogradu – prebačena u Urgentni

Izvor: B92, 19.Apr.2023

Pas lutalica rano jutros izujedao je ženu u beogradskom naselju Vidikovac, a koja je zbog povreda prevezena u Urgentni centar.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.