Partnerstvo za opstanak u Portsmutu

Izvor: B92, 02.Jan.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partnerstvo za opstanak u Portsmutu



Zvaničnici Portsmuta prvo su odbili da komentarišu glasine da će klub kupiti sin ruskog milijardera Arkadija Gajdamaka, Aleksandar. Ali, u toku dana, stiglo je i zvanično saopštenje u kojem se kaže da će vlasnik engleskog premijerligaša Milan Mandarić prihvatiti partnerstvo sa 30-godišnjim ruskim milionerom.

Dogovor je "postignut u načelu", a Gajdamak bi trebalo da plati 15 miliona funti za partnerstvo sa Mandarićem. Dolazak ruskog milijardera u klub dogodio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se u idealno vreme za Portsmut, jer je u toku prelazni rok.

Ranije u toku nedelje, britanski mediji su spekulisali da Aleksandar Gajdamak nudi 30 miliona funti Mandariću kako bi postao vlasnik "Pompeja". Njegov otac, Arkadij, vlasnik je izraelskog kluba Beitar Jerusalem.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.