Partizanu stiže plej iz Italije?

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 14:49

Partizanu stiže plej iz Italije?

Oglasio se.

Pozajmljeni košarkaš Partizana Aleksej Nešović završio je epizodu u Trevizu. Slovenački plejmejker je izjavio da se neće vraćati u ovcaj italijanski klub.

- Već mislim na sledeću sezonu. Moja želja je igranje u nekom evropskom kupu, videćemo šta će biti ako Partizan bude bio u Evroligi ili Evrokupu. Imao sam lepo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iskustvo u Trevizu, ali je to završena priča – izjavio je Nikolić za “La Tribuna di Trevizo”.

Podsetimo, Slovenac ima ugovor sa crno-belima za sledeću sezonu, ali još nije poznato da li klub iz Humske ima nameru da ga zadrži.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda naša TV voditeljka Dragana Kosjerina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Želim Evropu, videćemo šta će Partizan da igra

Izvor: MozzartSport.com, 11.Maj.2020

"Iz Treviza nosim pozitivno iskustvo, ali neću se vratiti"..Slovenački košarkaš Aleksej Nikolić je završio sa jednogodišnjom pozajmicom u Trevizu pošto se italijanski šampionat neće nastavljati zbog pandemije...Kako kaže za italijanske medije, sada razmišlja samo o Partizanu i povratku za...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.