Partizanu skinuta BAT zabrana!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Sep.2014, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanu skinuta BAT zabrana!

Srpski šampion se ne nalazi na FIBA listi klubova kojima je zabranjeno da registruju nove košarkaše

Partizan može da registruje pojačanja! Srpski šampion se ne nalazi na BAT listi klubova kojima je zabranjeno da registruju nove košarkaše.

FIBA je danas objavila spisak košarkaškog tribunala na kojoj su klubovi kojima je zbog dugovanja zabranjeno da registruju nove igrače i na toj listi nema crno-belih. Problem sa dugovanjima prema bivšem prvotimcu, slovenačkom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << košarkašu Jaki Klobučaru je očigledno rešen i Partizan je skinuo veliki balast sa leđa. To znači da će Vujošević moći da u prvom kolu Jadranske lige računa na sva pojačanja koja su crno-beli doveli ovog leta.

Na listi dužnika se nalaze dva srpska kluba: Vojvodina Srbijagas i Radnički Kragujevac.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Partizan demantuje: Nije nam ukinuta suspenzija

Izvor: MozzartSport.com, 30.Sep.2014

Klub iz Humske kaže da se ne nalazi na listi jer mu je FIBA dala rok od dva meseca..Iako na zvaničnoj listi klubova kojima je zabranjeno da registruju nove igrače nema Partizanovog imena, klub iz Humske demantuje da mu je ukinuta suspenzija. Partizan je na zvaničnom sajtu demantovao da mu je ukninuta...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.