Partizanu propao veliki posao!

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2019, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanu propao veliki posao!

"Crno-beli" nisu bili zadovoljni uslovima.

Partizan je sezonu počeo pobedom u Inđiji, vesti sa terena su sve bolje, ali one van njega baš i nisu.

Uložili su "crno-beli" određena sredstva u jačanje tima računajući na neku veliku prodaju, Sveta Marković jeste otišao u Olimpijakos, ali mnogi priželjkuju transfer Rikarda Gomeša kako bi klub zatvorio finansijsku konstrukciju.

Sportski žurnal javlja da od prodaje Gomeša Al Šarži nema ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pošto je klub iz Dubaija odustao zbog potraživanja Partizana.

Beogradski tim će se potruditi da zaradi na svom najboljem strelcu iz minule sezone, ali osim interesovanja nekoliko klubova sa Bliskog istoka i Egipta nije bilo konkretnih ponuda.

Očekuje se da zarada Partizana bude između 2,5 i tri miliona evra, ali i u slučaju ostanka Gomeš ima pravo da igra takmičarski fudbal.

Prijavljen je za utakmice u Evropi i Savo Milošević će moći da računa na njega, međutim postoji dilema da li je on spreman uzevši u obzir da nije igrao nijednu pripremnu utakmicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lakše se diše u Partizanu, Olimpijakos "ugasio požar"!

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2019

Napokon dobre vesti na finansijskom planu za "crno-bele"...Partizan je klub koji živi od prodaje igrača, zato je i privukla pažnju vest da od tranfera Rikarda Gomeša za sada neće biti ništa...Klub je već odradio jednu veliku prodaju kada je pre nekoliko nedelja "crno-bele" napustio Sveta Marković...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.