Partizanu klasik: Novica srušio Cibonu

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jan.2018, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanu "klasik": Novica srušio Cibonu

U košarkaškom "klasiku" Partizan je u prepunom "Pioniru" pobedio Cibonu - 80:69 u 17. kolu ABA lige. Ovim trijumfom, crno-beli su stigli do devetog trijumfa i ostali u konkurenciji za četvrto mesto i plej-of regionalnog takmičenja.

U prvim 20 minuta, Zagrepčani su odlično parirali domaćinu zahvaljući iskusnim Žoriću i Tomasu. Sredinom treće deonice meča, stvar u svoje ruke preuzeo je kapiten Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Novica Veličković, koji je borbenošću pokrenuo saigrače i podigao navijače na noge i odlepio crno-bele do dvocifrene prednosti - 74:63, četiri minuta pre kraja.

Pokušali su gosti šutevima za tri poena da uvedu meč u neizvesnu završnicu, ali su crno-beli uspeli da sačuvaju prednost i bez većih problema stignu do trijumfa pred 7.000 "grobara".

Najefikasniji u timu Partizana bio je kapiten Novica Veličković sa 23 poena, dok je Najdžel Vilijams Gos ubacio 13. Za crno-bele su debitovali najnovija pojačanja Von i Si, koji su imali skroman učinak od šest, odnosno dva poena. Kod Zagrepčana, Marko Tomas je ubacio 22 poena, a Luka Žorić 15.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nema košarke bez Novice, Partizanu još jedan klasik (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jan.2018

Debitovali Kvame Von i Bondža Si za Partizan..Što je Saša Ilić u fudbalu, to je Novica Veličković u košarci. Barem kada je u pitanju Partizan. A večeras su košarkaši Partizana posle velike borbe u hali Pionir savladali Cibonu sa 80:69 u 17. kolu Jadranske lige i zadržali šanse u borbi za...

Nastavak na MozzartSport.com...

RAČUNICA JE JASNA: Evo kako Partizan može do plej-ofa ABA lige!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2018, 19:52

Crno-beli pobedom nad Cibonom ostali u trci za četvrto mesto.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.