Partizanovo dete na krovu

Izvor: B92, 09.Jan.2024, 17:12

Partizanovo dete na "krovu"

Srpski fudbaler Lazar Pavlović (23) potpisao je trogodišnji ugovor sa Voždovcem, saopštio je beogradski klub.

Fudbalski klub Voždovac počeo je pripreme za nastavak sezone, a u klub je stigao vezni fudbaler Lazar Pavlović.

"Lazar je igrač koji svojim profilom odgovara našem načinu i filozofiji igre. Svakako, elitni igrač svoje generacije, koji nije još uspeo da profiliše svoju karijeru onako kako je zamišljao, ali smatram da je sada na pravom putu i na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pravom mestu. U prethodnim sezonama smo sa fudbalerima koji su imali slične putanje pokazali da možemo da ih vratimo u kolosek i pomognemo im da ostvare svoj potencijal i ne sumnjam da će to biti slučaj i sa Lazarom", rekao je sportski direktor Voždovca Bojan Leontijević za zvanični sajt kluba.

Pavlović (22) je ponikao u Partizanu, a potom je igrao za kiparski AEL i Radnički iz Niša.

"Zahvalan sam fudbalskom klubu Voždovac što mi je dao priliku da budem deo ovog tima, počastvovan sam što sam ovde. Pratio sam Voždovac i poznajem lično šefa struke Marka Savića i očekivanja su iskreno visoka. Ciljevi koji su postavljeni, osvajanje Kupa i plasman u Evropu, odlična su motivacija", rekao je Pavlović i dodao:

"Pričao sam sa trenerom i video da imamo iste ambicije i želje, te mi je odluka da dođem na Krov bila laka. Živim već 12 godina na Voždovcu i to je svakako bio dodatni motiv. Mislim da svojim profilom i sposobnostima mogu da pomognem i želim da se što pre adaptiram".

Prolećni deo sezone u Superligi Srbije počinje 10. februara, a Voždovac će u 20. kolu gostovati Crvene zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.