Partizanovih šest komada, sjajan povratak Vulićevića!

Izvor: Sportske.net, 06.Maj.2015, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanovih šest komada, sjajan povratak Vulićevića!

U sklopu priprema za predstojeći prvenstveni meč sa Spatakom, fudbaleri Partizana odigrali su danas prijateljsku utakmicu sa ekipom Srema iz Jakova. Meč obeležio povratak Miroslava Vulićevića, posle duge pauze zbog povrede.

U svom sportskom centru ''Telepotik'', popularnom ''Zemunelu'', fudbaleri Partizana danas su ubedljivo savladali strpskoligašku ekipu Srema iz Jakova rezultatom 6-1.

Partizan je poveo već u sedmom minutu meča, golom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Nemanje Kojića, posle asistencije povratnika Miroslava Vulićevića.

Četiri minuta kasnije, Predrag Luka je duplirao vođstvo, a u 20. minutu već je bilo 3-0. I ponovo je na sceni bio tandem Vulićević - Kojić, još jedna asistencija Vulićevića i još jedan gol Nemanje Kojića.

Gosti su jedini pogodak postigli u 27. minutu preko Mrdakovića, ali kao da su tim golom samo ''naljutili'' domaće, koji su u naredna tri minuta još dva puta zatresli mrežu - prvo Đurić, pa onda i Marković za 5-1.

Tim rezultatom je okončano prvo poluvreme, a u nastavku je trijumf Partizana još ubedljivijim učinio Rudan, za konačnih 6-1.



''Ovo mi je prva utakmica još od jesenas i večitog derbija i drago mi je zbog asistencija. Dogovor sa doktorom bio je da odigram pola sata, još osećam sitne bolove, što je normalno'',
izjavio je Miroslav Vulićević posle meča.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.