Izvor: MozzartSport.com, 26.Feb.2021, 17:56

Partizanovi rezervisti na megdanu srpskoligašu

Igrači crno-belih koji su bili u drugom planu protiv Inđije sutra na terenu

Fudbaleri Partizana koji nisu upisali minute u današnjem duelu sa Inđijom, sutra će imati priliku da "osete loptu" u prijateljskom susretu, a rival crno-belih rezervista biće član Srpske lige Istok Rembas iz Prigrevice.

U subotnjem duelu, šansu će dobiti izabranici Aleksandra Stanojevića koji nisu igrali na današnjem gostovanju, dok će akteri pobede u 24. kolu Superlige odraditi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << trening oporavka.

Nakon subotnjih aktivnosti, već od nedelje će kompletan igački kadar krenuti sa pripremom za derbi narednog kola protiv Vojvodine zakazan za utorak od 16 časova.

Podsetimo, crno-beli su danas u okviru 24. kola Superlige savladali Inđiju u gostima 6:0 i tako ostvarili 12. uzastopni prvenstveni trijumf čime su nastavili pohod za liderom Crvenom zvezdom i napravili idealnu uvertiru u susret sa Novosađanima u Humskoj naredne nedelje.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.