Izvor: MozzartSport.com, 27.Feb.2021, 14:06

Partizanova petica u mrežu srpskoligaša

Rezervisti crno-belih pobedili Rembas – 5:1

Trend koji Aleksandar Stanojević nastavlja da gura: rezervisti, koji su preskočili ili minimalno igrali u poslednjem kolu, imaju test dan-dva kasnije.

Prošle nedelje je rezervni sastav crno-belih sa 6:0 pobedio Teleoptik, a danas je sa 5:1 u Zemunelu savladao FK Rembas iz Resavice, člana Srpske lige Istok, koji je jesenji deo sezone završio u sredini tabele, na devetom mestu.

Partizan je igrao u sastavu: >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Popović – Živković, Ostojić, Banjak, Grković – Smiljanić, Pavlović – Čolić, Terzić, Stevanović – Bajbek. U drugom delu zaigrali su i Denis Stojković, Milovanović i Lakčević.

Solidan nastup je imao Žan-Kristof Bajbek protiv Inđije u poslednjih pola sata, pogodio je stativu pre šestog gola, a danas se upisao u strelce protiv Rembasa. Trenera Stanojevića može da raduje dobra partija Nikole Lakčevića, koji je postigao dva gola. Strelci ostala dva pogotka bili su Terzić i Milovanović. Gol za Rembas postigao je Đorđević.

Uoči utakmice sa Inđijom trener Partizana Stanojević je rekao da će nastaviti trend igranja prijateljskih mečeva za rezerviste, jer želi da svi igrači budu u takmičarskom tonusu.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.