Partizanova generalna proba u Humskoj

Izvor: B92, 22.Maj.2020, 00:01

Partizanova generalna proba u Humskoj

Fudbaleri Partizana od 11 časova na stadionu u Humskoj će imati "generalnu probu" pred nastavak sezone.

Protivnik crno-belih će biti ekipa Zemuna, koja je prilično bezbrižna u Prvoj ligi Srbije iz koje odlukom FSS neće biti ispadanja.

Partizan u najvišem rangu ima samo teoretske šanse da dostigne Crvenu zvezdu koja ima 11 bodova više na prvom mestu.

Fokus crno-belih će biti na nacionalnom Kupu, koji su osvojili četiri puta uzastopno i pokušaće dodatno da podignu lestvicu rekorda.

Savo Milošević je prošle subote podelio igrače na "crne" i "bele" i, kako je sam rekao, bio je veoma zadovoljan sa 55 do 60 minuta njihovog zalaganja.

U tom susretu videli smo pet golova, dva penala, čak i isključenje za Strahinju Pavlovića i pobedi "belih" golovima Filipa Stevanovića, Umara Sadika i Bibarsa Natha.

Strelci za "crne" su bili Bojan Matić i Takuma Asano.

U poslednjem susretu pred nastavak domaćeg šampionata očekuje se da ponovo svi igrači dobiju minutažu, ali bi startna postava Partizana mogla da iskristališe izbor najboljih 11 za 30. maj.

Tada će crno-beli igrati protiv Mladosti iz Lučana, takođe na domaćem terenu, dok će 3. juna u okviru četvrtfinala Kupa gostovati Radniku u Surdulici.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan,   Savo Milošević

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizanova "generalka" u Humskoj

Izvor: B92, 22.Maj.2020

Fudbaleri Partizana od 11 časova na stadionu u Humskoj imaće generalnu probu uoči nastavka sezone...Protivnik će biti ekipa Zemuna, koja je bezbrižna u Prvoj ligi Srbije iz koje, odlukom FSS, neće biti ispadanja...Partizan se sprema za nastavak sezone u Superligi, u kojoj gotovo da nema nikakvu...

Nastavak na B92...

Lazar Pavlović obeležio Partizanovu "generalku"

Izvor: B92, 22.Maj.2020

Fudbaleri Partizana savladali su Zemun u Humskoj sa 2:1, u generalnoj probi pred nastavak sezone...Crno-beli su relativno lako izašli na kraj sa članom Prve lige Srbije, a igrač utakmice bio je mladi Lazar Pavlović, koji je zabeležio gol i asistenciju...Strelac jedinog pogotka za goste bio je Lazar...

Nastavak na B92...

Babić: Dupla kruna je naša obaveza

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Maj.2020

Fudbaler Crvene zvezde Srđan Babić rekao je danas da veruje da će njegova ekipa biti maksimalno spremna za nastavak sezone i istakao da je obaveza crveno-belih osvajanje duple krune..."Naš glavni cilj je osvajanje duple krune. Trofej u kupu nismo dugo osvojili tako da želimo da obradujemo naše...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.