Partizanov potpredsednik nikom ne ostaje dužan, nova replika i nije moglo bez - Njegoša!

Izvor: Sportske.net, 23.Dec.2018, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanov potpredsednik nikom ne ostaje dužan, nova replika i nije moglo bez - Njegoša!

Nije se dugo čekalo na njegov najnoviji odgovor.

Nastavlja se polemika na relaciji potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić - predsednik Zajednice klubova Superlige i Prve lige Dragomir Lazović.

Posle kraćeg zatišja, danas se u medijima najpre pojavila Lazovićeva izjava u kojoj je, između ostalog, naglasio da nijednom nije uvredio Partizan kao klub, ali je dodao i da je ''Vladimir Vuletić šteta za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizan''.

Nismo ni sumnjali, Vuletić mu je ekspresno odgovorio svojim saopštenjem u kojem je na kraju poentirao citiranjem Njegoša.

''Šteta je, ali ne i iznenađenje, što gospodin Lazović, ne razume tu suptilnu razliku između štete i štetočine. Šteta je, dakako, uvek posledica štetnih gestova štetočine.  A štetočina je onaj ko ne zakazuje sednice Zajednice klubova Super lige i Prve lige Srbije od avgusta meseca.







Štetočina je onaj ko, na zahtev Partizana da se ta sednica održi, nanese mu štetu rečima da će je zakazati u februaru 2019. godine, sve pozivajući se na korektne decenijske odnose. Šteta nastaje radom štetočine onda kada se u celoj 2018. godini održe samo tri sednice skupštine Zajednice, jedinom mestu gde Partizan može institucionalno da govori budući da nije član IO Zajednice.



Šteta je kada se štetočina javlja nepozvana i neovlašćena, kada prejudicira odluke ovlašćenih organa i ponaša se kao njihov zakonski staratelj, ne shvatajući da je starateljstvo pre potrebno njima.







Šteta je kada klub štetočine bude pod lupom UEFA zbog sumnji u nameštanje utakmica, a velika šteta i kada jedan, nekada stabilni superligaški klub, pređe u status nestabilnog prvoligaškog.



Šteta je, uostalom, kada se zaborave mudre Njegoševe reči: Niko srećan, a niko dovoljan. Niko miran, a niko spokojan. Sve se čovjek bruka sa čovjekom, gleda majmun sebe u zrcalo'',
poručio je Vuletić.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mnogo važan dan za Partizan, očekuju se DVE konkretne odluke!

Izvor: Sportske.net, 24.Dec.2018, 11:23

Kakav će epilog biti?..Nedelju dana trajalo je zatišje u Humskoj, izuzimajući polemike na relaciji Vuletić-Lazović, ali već danas bi iz Partizana i Zajednice klubova trebalo da stignu bar dve konkretne informacije...Prva je vezana za status trenera Zorana Mirkovića, koji je ostao zagonetan posle...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.