Izvor: MozzartSport.com, 08.Jul.2020, 17:39

Partizanov džoker za Ligu Evrope je Aleksandar Lutovac

„Sve je podređeno tituli“, napominje Uroš Vitas

Status mladog reprezentativca i kapitenska traka dok je nosio dres Rada nagoveštavali su da bi Partizan u liku Aleksandra Lutovca mogao da dobije kvalitetno rešenje u ofanzivi, međutim, niz pehova uticao je da 23-godišnji fudbaler tek završenu sezonu što pre zaboravi.

Niti je bio prvi izbor struke, niti je na nekim utakimcama kad je dobijao šansu igrao na prirodnoj poziciji (menjao Nemanju Miletića >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na desnom beku), niti je bio skroz fit da pokaže zbog čega su ga crno-beli maltene dve godine jurili.

Ruku na srce, momak iz „klase 1997“ namestio je četiri gola (jedan i dao), ali pošto je više igrao beka nego krilo razumljivo je što nije mogao da dođe do izražaja. Još kad se na zimskim pripremama u Turskoj povredio bilo je jasno da je izgubljen za duži period.

Desio mi se peh, nikako da se oporavim od zimskih priprema. Hvala Bogu, sada je to iza mene i mogu da doprinesem timu. Jesam malo više obazriv. U prvih sedam dana želim sam sebe da istestiram, jer svaka povreda ostavlja traga na igraču, pogotovo jer smo imali i pauzu usled pandemije“, obazirv je Lutovac na početku priprema za novu sezonu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U njoj bi mogao da bude adut Sava Miloševića. Samo ako bude imao više sreće nego lane. Čitaj: ako bude zdrav. Samim tim, biće u konkurenciji za mečeve na tri fronta. „Ruptura mišića koju sam vukao od januara je sanirana, ali virusi i manjak treninga je dovelo do toga da se mišići opuste i ne budu dovoljno jaki da izdrže moju želju da se što pre vratim. Konstantno me je mišić upozoravao da nije dobro, da moram da ojačam nogu i radio sam na tome mesec dana“, pojasnio je Lutovac, koga navijači Partizana vide kao potencijalnog džokera u predstojećim kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Dakako i na početku Superlige, pogotovo posle reči Miloševića da je za narednu sezonu povratak šampionske krune u Humsku označen važnijim ciljem nego plasman u grupnu fazu UEFA takmičenja.

Mogli ste da čujete na prvom okupljanju, prioriteti su jasni, titula je u prvom planu, sve je njoj podređeno tome. Imamo fantastične uslove za rad u „Zemunelu“, ništa se nije promenilo (što ekipa nije otišla na Zlatibor, op. au). Pripremamo se maksimalno i fokusirani smo. Meni i većini momaka više odgovara da ostanemo ovde, imamo svoj mir. Siguran sam da ćemo biti maksimalno spremni za novu sezonu“, naglasio je Uroš Vitas, štoper Parnog valjka.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.