Partizane, ne znaju ti ime, sanjivi su jer moraju na posao, ali dolaze da te pobede!

Izvor: Sportske.net, 19.Jul.2019, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizane, ne znaju ti ime, sanjivi su jer moraju na posao, ali dolaze da te pobede!

Legendarne reči nekadašnjeg kapitena Sitija koji vodi "Nomade"...

Neverovatna pobeda velških "Nomada" protiv Kilmarnoka je tema dana u Velsu i Škotskoj. Favorit se izblamirao, gosti slave prolazak dalje, a njihov živopisni trener Endi Morison je izazvao dosta pozitivnih reakcija svojim gledanjem na stvari.

U pitanju je nekadašnji kapiten Sitija, problematični momak koji je nekoliko puta završavao u zatvoru, nekadašnji alkoholičar sa tužnom životnom pričom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Izgubio je mlađeg brata zbog heroina, bio u bandama Plimuta, na kraju, ipak izvukao se iz pakla, sada je trener Konaha i jasno da je ovo njegova najveća pobeda u životu. Ne njegova, veruje se da je u najveći trijumf velškog klupskog fudbala u istoriji.

Endi kaže da je verovao u svoje momke, da su mediji u Škotskoj najavljivali da će im dati 10 golova, ali da su njegovi fudbaleri "ljudi" i da su ostali uspravni.

Velšani su nadoknadili poraz od 2:1 iz prvog meča, dobili tim Anđela Alesija sa 2:0 u gostima i napravili jedno od najvećih iznenađenja u istoriji kvalifikacija za LE.

Nema vremena za slavlje, morali su kućama brzo, petorica idu na posao, stigli su u jutarnjim časovima kući.



"Da se zovem Andrea Morisijani i da sam doveo Milanov mladi tim da ovde pobedim, svi bi rekli, ovo je neverovatna predstava, da vidimo taktiku. Ovako kažu, čvrsti smo i dobro se branimo, a mi smo više od toga. Sledi Srbija, dajte ekipu Beograda, ne plašimo se ničega",
hrabar je Morison, koga je novinar ispravio da igra sa Partizanom.

Škotskom treneru je svejedno, sa klubom iz Velsa je zadivio ostrvo, a kaže da će izaći na teren protiv sledećeg rivala i ići na pobedu...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.