Partizan zaleđen u Lučanima! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Dec.2018, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan zaleđen u Lučanima! (video)

Ekipa Partizana ponovo se okliznula, danas u Lučanima stižu samo do boda u nadoknadi vremena.

Težak teren, hladno vreme i dobar i čvrst protivnik su razlozi novog klizanja Partizana, danas su crno-beli odigrali 7. put nerešeno u sezoni.

Crno-beli su danas u Lučanima umalo poraženi od Mladosti, bilo je  1:1, a do gola su stigli u nadoknadi vremena.

Teren je bio poprilično raskvašen, loš, uslovi za igru su bili teški, a pored toga dodajemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i hladno vreme koje je smetalo igračima da pokažu šta umeju sa loptom. Svakako, ovakav redosled je više odgovarao domaćinu kojem je cilj bio ne izgubiti od Partizana.

Prvo poluvreme je bilo prilično loše, nismo mnogo toga videli od Partizana, a Lučanci su jednom zapretili preko Pejovića kada je njegov udarac sa distance odbranio Stojković, a kasnije i udarac Odite koji je natrčao na loptu.

Konačno jedna dobra prilika za Partizan u 67. minutu utakmice, tada je Miletić dobro pripretio golmanu Rosiću koji je izvrsno reagovao, da bi kasnije Nikolić glavom bio zaustavljen od strane golmana Lučanaca.

Onda je usledio šok za crno-bele.

Partizan je gubio od 83. minuta meča, rezervista Pavlović je uspeo da savlada golmana Stojkovića, uspeo je da pored Miletića i Markovića dođe do lopte i snažnim udarcem savlada nekadašnjeg reprezentativca naše zemlje.



Povukla se Mladost, očekivali su da će Partizan napasti iz sve snage, što se i desilo. Ipak, mrežu nisu sačuvali, crno-beli stižu do zasluženog boda.

Takođe rezervista, Ivanović, uspeva da pronađe put do mreže u 2. minutu nadoknade.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trener Mladosti zadovoljan bodom protiv Partizana

Izvor: Beta, 01.Dec.2018

Trener fudbalera Mladosti iz Lučana rekao je da je zadovoljan današnjim bodom protiv Partizana. "Disciplinovano smo igrali, ono što smo tražili od igrača u većoj meri su uradili. Imali smo tri, četiri šanse da damo gol, Partizan nije imao nekih šansi. Žao mi je što smo u nadoknadi vremena...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.