Izvor: RTS, 18.Avg.2022, 19:53

Partizan ubedljivo savladao Hamrun


Fudbaleri Partizana savladali su na svom terenu ekipu Hamruna sa 4:1 u prvom meču plej-of faze kvalifikacija za Ligu konferencija.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rikardo načeo, Urošević dodao, Dijabate dokrajčio protivnika VIDEO

Izvor: B92, 18.Avg.2022

Fudbaleri Partizana na pravi su način počeli prvi meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Hamruna sa Malte...Izabranicima Gordana Petrića su samo 33 minuta bila neophodna da postignu tri gola i na taj način praktično reše pitanje učesnika grupne faze trećeg po redu kontinentalnog...

Nastavak na B92...

Urošević i Fejsa za RTS: Nije bilo lako, ali krenulo je bolje, nadamo se da će tako nastaviti

Izvor: RTS, 18.Avg.2022

Fudbaleri Partizana Slobodan Urošević i Ljubomir Fejsa izjavili su nakon pobede nad Hamrunom da rezultat ne govori koliko je teško igrati sa malteškom ekipom, kao i da trijumf mnogo znači crno-belima. . Partizan je savladao Hamrun sa 4:1 i tako došao na korak od plasmana...

Nastavak na RTS...

Atletika EP: Uzbudljivo veče finala u Minhenu, oboreno nekoliko rekorda Evropskih prvenstva

Izvor: RTS, 19.Avg.2022, 19:42

. Večeras u Minheni održano nekoliko finala. Počelo je bacanjem diska u muškoj konkurenciji gde je pobedio Nikolas Alekna iz Litvanije, a završeno je ženskom trkom na 200 metara u kojoj je trijumfovala Švajcarkinja Munđina Kambunđi. Oboreno je nekoliko rekorda Evropskih šampionata.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.