Partizan ubedljivo poražen od Bešiktaša u Beogradu (FOTO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Okt.2014, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan ubedljivo poražen od Bešiktaša u Beogradu (FOTO)

Fudbaleri Partizana izgubili su večeras u Beogradu od ekipe turskog Bešiktaša sa 4:0, u utakmici 3. kola C grupe Lige Evrope.

Strelci su bili Kavlak u 18, Demba Ba u 45, Ozjakup u 52. i Tore u 54. minutu.

Crno-beli su poraženi od objektivno kvalitetnijeg rivala, koji je već u prvom delu susreta stekao odlučujuću prednost.

Trudili su se izabranici Marka Nikolića koliko su mogli, međutim, bez rešenja da se iznenade favorizovane goste iz Istanbula, trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << vodeće u nacionalnom šampionatu.

Drugim porazom u grupi Partizan je ostao na začelju tabele, dok je turski klub nakon dva remija osvojio bodove za deobu vodeće pozicije.

Pre utakmice, tokom dana, Žandarmerija je bila primorana da interveniše prilikom transporta navijača Bešiktaša na stadion Partizana pošto su pristalice turskog kluba izazvale incidente.

Gostujući navijači ponašali su se nasilnički i polupali nekoliko autobusa gradskog prevoza kojima su iz hotela Jugoslavija transportovani na stadion.

U drugom meču 3. kola Totenhem je u Londonu savladao Asteras sa 5:1.

Tabela: Bešiktaš 5 bodova, Totenhem 5, Asteras 4, Partizan 1.

U 4. kolu sastaju se Bešiktaš - Partizan i Asteras - Totenhem, a utakmice su na programu 6. novembra.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubedljiv poraz Partizana od Bešiktaša u Beogradu

Izvor: Beta, 23.Okt.2014

BEOGRAD, 23. oktobra 2014. (Beta) - Fudbaleri Partizana ubedljivo su u četvrtak izgubili u Beogradu od Bešiktaša sa 4:0, u trećem kolu Grupe C Lige Evropa...Strelaci za tursku ekipu bili su Veli Kavlak u 18, Demba Ba u 45, Oguzan Ezjakup u 52. i Gekan Tere u 54. minutu...Partizan je zabeležio drugi...

Nastavak na Beta...

Partizan ubedljivo poražen od Bešiktaša u Beogradu

Izvor: 24sata, 23.Okt.2014

Fudbaleri Partizana izgubili su večeras u Beogradu od ekipe turskog Bešiktaša sa 4:0, u utakmici 3. kola C grupe Lige Evrope...Strelci su bili Kavlak u 18, Demba Ba u 45, Ozjakup u 52. i Tore u 54. minutu...Crno-beli su poraženi od objektivno kvalitetnijeg rivala, koji je već u prvom delu susreta...

Nastavak na 24sata...

Lukač: Nije sramota izgubiti od tima kao što je Bešiktaš, Superliga je naša realnost

Izvor: Sportal.rs, 23.Okt.2014

Fudbaleri Bešiktaša ubedljivo su pobedili Partizan u utakmici Lige Evrope. Na stadionu u Humskoj bilo je 4:0 za turski tim, a golmanu Milanu Lukaču bilo je teško da nađe prave reči...- Teško je bilo šta reći posle ovakvog poraza, ali nije sramota izgubiti od ovakvog tima. Hvala publici jer nas...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.