Partizan ubedljiv protiv FMP-a, večiti derbi u finalu

Izvor: RTS, 07.Jun.2019, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan ubedljiv protiv FMP-a, večiti derbi u finalu

Košarkaši Partizana savladali su FMP sa 97:59 u trećoj utakmici polufinalne serije i plasirali se u finale, gde će se za titulu nacionalnog šampiona boriti sa Crvenom zvezdom.
Za razliku od meča u Železniku, Partizan nije dozvolio iznenađenje i vrlo ubedljivo savladao ekipu FMP-a sa 97:59.

Već posle prve četvrtine crno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su vodili 21:12, da bi do poluvremena stekli ubedljivu prednost – 52:28.
Gosti iz Železnika pokušali su početkom treće deonice da se vrate u meč, napravili su seriju od 10:2, ali je Partizan odbio napad i do kraja meča samo uvećavao razliku.
Najbolji u pobedničkom timu bio je Stefan Janković sa 21 poenom i 13 skokova, dok je Jaramaz dodao 17 poena. U timu FMP-a istakao se Stefan Đorđević sa 19 postignutih poena.
U finalu plej-ofa sastaće se Crvena zvezda i Partizan, serija se igra do tri pobede, a prednost domaćeg terena imajucrveno-beli.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Grobari" oduševljeni rapsodijom protiv FMP! (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2019

"Crno-beli" lakše nego očekivano stigli do trijumfa u trećoj utakmici polufinala košarkaške Superlige...Košarkaši Partizana uspeli su da se plasiraju u finale košarkaške Superlige Srbije pošto su u hali "Aleksandar Nikolić" savladali FMP sa 97:59...Bila je to klasična igra "mačke i miša"...

Nastavak na Sportske.net...

Partizan deklasirao FMP za finale sa Crvenom zvezdom

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jun.2019

Košarkaši Partizana pobijedili su FMP rezultatom 97:59 i plasirali se u finale Košarkaške lige Srbije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.