Partizan u osmini finala Kupa Srbije

Izvor: Beta, 26.Sep.2018, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan u osmini finala Kupa Srbije

Fudbaleri Partizana plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije, pošto su danas sa 2:1 pobedili Kolubaru.Strelci za crno-bele u Lazarevcu su bili Nemanja Nikolić u 19. i Armin Djerlek u 49. minutu.Gol za poraženi tim u 76. minutu je dao Stefan Matijević.Partizan će naknadno dobiti rivala u narednoj rundi Kupa Srbije.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan u osmini finala Kupa Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Sep.2018

Fudbaleri Partizana plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije, pošto su danas sa 2:1 pobedili Kolubaru...Strelci za crno-bele u Lazarevcu su bili Nemanja Nikolić u 19. i Armin Đerlek u 49. minutu...Gol za poraženi tim u 76. minutu je dao Stefan Matijević...Partizan će naknadno dobiti rivala u...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.