Izvor: Blic, 26.Apr.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan u finišu sprečio Zvezdu da priđe na bod

Fudbaleri Crvene zvezde su pobedom u Čačku protiv Borca od 2:0 nastavili da vrše pritisak na večitog rivala, koji je prednost od tri boda sačuvao tek u samom finišu gostovanja na Banovom Brdu - Partizan je savladao Čukarički golom Zorana Tošića u 85. minutu.



Crno-beli su odigrali još jednu partiju u kojoj su imali velikih problema sa napadom i realizacijom, ali ipak nisu dozvolili Zvezdi da maksimalno iskoristi svoje gostovanje Borcu posle odlične asistencije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Jovetića za rezervistu Tošića. U Čačku nije bilo golova skoro sat vremena, ali su onda Nenad Jestrović u 57. minutu i samo sedam minuta kasnije Segundo Kastiljo obezbedili 16. pobedu crveno-belima u ovoj sezoni.

Pobede su danas upisali OFK Beograd i Vojvodina. "Romantičari" su svoju prvu prednost na gostovanju Banatu imali samo 60 sekundi, ali su onda golom u 65. minutu obezbedili veoma bitne bodove. I Vojvodina se mučila sa ekipom sa dna tabele, a "fenjeraši" sa Bežanije, koji u poslednje vreme igraju mnogo bolje nego što to njihova pozicija pokazuje, su ispustili prednost od velikih 2:0. Solidno vođstvo gostiju u Novom Sadu stiglo je preko Mihajlovića već u 25. minutu, ali je Pantelić vratio "lale" u igru samo tri minuta kasnije. Izjednačenje je stiglo autogolom na samom startu drugog dela, a preokret Vojvodine je kompletirao Aleksić sedam minuta pre kraja utakmice.

U preostala dva meča 27. kola nije bilo golova.

Rezultati 27. kola Meridian Superlige:

Borac Čačak - Crvena zvezda 0:2

(Jestrović 57, Kastiljo 64)

Čukarički - Partizan 0:1

(Tošić 85)

Banat - OFK Beograd 1:2

(Urumov 38 - Novaković 37, Lazić 65)

Vojvodina - Bežanija 3:2

(Pantelić 28, Lovrić 48ag, Aleksić 83 - Mihajlović 25, 28)

Mladost - Napredak 0:0

Smederevo - Hajduk 0:0


Tabela: Partizan 62, C. zvezda 59, Vojvodina 47, Čukarički 34, Borac 34, Smederevo 33, Mladost 32, OFK Beograd 31, Napredak 29, Hajduk 28, Banat 27, Bežanija 16.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pobede večitih, Partizan zadržao +3

Izvor: B92, 26.Apr.2008

..Fudbaleri Partizana zadržali su tri boda prednosti na vrhu Meridijan Superlige. "Crno-beli" su u okviru 27. kola pogotkom Tošića u finišu savladali u gostima Čukarički, sa 1:0, dok je drugoplasirana Crvena zvezda, pogocima Jestrovića i Kastilja slavila u Čačku protiv Borca, sa 2:0. Evo i ostalih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.