Partizan u Evrokupu naredne sezone!

Izvor: N1 televizija, 14.Jun.2017, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan u Evrokupu naredne sezone!

Košarkaši Partizana će naredne sezone igrati u Evrokupu, potvrdio je Bord takmičenja pošto je verifikovao listu učesnika za sezonu 2017/18.

Bord Evrokupa usvojio je prijavu Partizana za učešće u drugom po značaju evropskom klupskom takmičenju, iz koga su se prošlog leta povukli nakon obavljenog žreba i pod pretnjom sankcijama od strane Košarkaškog saveza Srbije i zatim pristupili FIBA Ligi šampiona.

Partizan će predstavljati region zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << sa ekipama Cedevite i Budućnosti.

Osim tri kluba iz ABA lige, učesnici Evrokupa u predstojećoj sezoni biće Pariz Levaloa, Asvel, Limož (Francuska), Ulm, Bajern, Alba (Nemačka), Hapoel Jerusalim (Izrael), Trento, Ređo Emilija, Torino (Italija), Lijetkabelis, Lijetuvos Ritas (Litvanija), Zenit, Lokomotiva Kubanj, Uniks (Rusija), Gran Kanarija, Andora, Bilbao (Španija), Darušafaka, Galatasaraj i Tofaš (Turska).

Beogradski crno-beli su u istom danu ostali i bez predsednika Nikole Pekovića, koji je podneo ostavku, dok je dan ranije trener Partizana Aleksandar Džikić otišao u Budućnost iz Podgorice.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Partizan zvanično u Evrokupu sljedeće sezone

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jun.2017

Košarkaši Partizana definitivno će naredne sezone igrati u Evrokupu, potvrdio je Bord drugog po rangu ULEB takmičenja...Crno-bijeli su među 24 tima iz 12 zemalja, koji će se boriti za trofej i direktno mjesto u Evroligi...Na ovaj način, samo nekoliko sati poslije ostavke predsjednika Nikole Pekovića,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.