Partizan se žalio na suspenziju, stigao odgovor iz Niona!

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2019, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan se žalio na suspenziju, stigao odgovor iz Niona!

Dopis koji se čekao.

Partizan je u ponedeljak sačekala odluka UEFA da zatvori stadion Partizana na dve utakmice  zbog, kako su naveli u obrazloženju, širenja rasizma i isticanju neprimerenih simbola na tribinama.

Beogradski klub je uskoro uložio žalbu, a danas je stigao i odgovor iz Niona.

Evropska kuća fudbala (UEFA) obavestila je FK >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizan da će o pisanom obrazloženom zahtevu pravnog tima crno-belih za poništenjem dejstva prvostepene odluke o kazni odlučivati u utorak, dva dana pre utakmice srpskog kluba protiv Moldea u Beogradu.

Potpredsednik "crno-belih" Vladimir Vuletić saopštio je na svom Tviter nalogu da je Partizan uložio žalbu na ovu odluku, a u utorak se očekuje da se UEFA izjasni sa konkretnim stavom po ovom pitanju.

"Parni valjak" je u problemu zbog vređanja fudbalera Malatije Mičela Donalda koji je ranije nastupao za Crvenu zvezdu, kao i zbog pojave kelltskog krsta koji je na listi zabranjenih simbola UEFA.

Apelaciono veće UEFA je službeno obavestilo FKP da će o pisanom obrazloženom zahtevu pravnog tima FKP za suspenzijom dejstva prvostepene odluke o kazni do okončanja žalbenog postupka, odlučivati u utorak, 20. avgusta. pic.twitter.com/lCStepUOZR

— Partizanus Verus - san⭐️⭐️⭐️⭐️ (@PartizanusV) August 16, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NADA TINJA “Grobari” bodre Partizan protiv Moldea?

Izvor: 011vodič.com, 16.Avg.2019

Partizan je kažnjen sa dve utakmice igranja pred praznim tribinama u Evropi zbog izgreda navijača na meču sa turskom Malatijom. Ipak, tinja nada da će u četvrtk četa Sava Miloševića da dočeka norveški Molde pred punom Humskom u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu Evrope.. Kvota u kladionici...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.