Izvor: RTS, 27.Jan.2022, 00:28

Partizan se pojačao - Fejsa se vratio u Humsku

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije, Ljubomir Fejsa, posle 11 godina vratio se u Partizan, potvrdio je klub iz Humske.
Fejsa u Partizan stiže kao slobodan igrač, a sa Partizanom je potpisao ugovor na godinu i po dana.

Crno-beli su njegovim povratkom nadoknadili odlazak Aleksandra Šćekića u Poljsku.
Fejsa je u prethodnom mandatu u Partizanu osvojio tri titule i dva Kupa, a potom je igrao za Olimpijakos, Benfiku, Alaves i Al-Ahli.
Za Srbiju je odigrao 25 utakmica.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljubomir Fejsa se posle 11 godina vratio u Partizan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jan.2022

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije Ljubomir Fejsa posle 11 godina vratio se u Partizan, potvrđeno je večeras iz kluba...Fejsa stiže kao slobodan igrač i potpisaće ugovor na godinu i po...Crno-beli su njegovim povratkom nadoknadili odlazak Aleksandra Šćekića u Poljsku...Fejsa je u prethodnom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ljubomir Fejsa i zvanično u Partizanu

Izvor: Danas, 27.Jan.2022

Igrač brojnih vrhunskih klubova, Ljubomir Fejsa, i zvanično se vratio u Partizan, sredinu u kojoj se fudbalski afirmisao, sa ciljem da pojača konkurenciju u veznom redu, prevashodno na poziciji zadnjeg veznog.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.