Partizan sakuplja pomoć za opštinu Krupanj

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Maj.2014, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan sakuplja pomoć za opštinu Krupanj

Fudbalski klub Partizan apelovao je na navijače da na stadionu crno-belih u Humskoj donesu garderobu, hranu, lekove, hemikalije, ćebad i druga neophodna sredstva za ugrožene od poplava u opštini Krupanj.
Navodi se da će danas do 15 sati, kao i u ponedeljak od osam ujutro na tom stadionu biti prikupljana pomoć za ugrožene.
U do sada nezapamćenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << poplavama koje su zadesile Srbiju, još jedno mesto doživelo je teške i trajne posledice. Mesto Krupanj u mačvanskom kraju odsečeno je od sveta, a njegovo stanovništvo samo pokušava da sanira štetu. Udružimo se i budimo solidarni. Pomozite kako bi naš kombi mogao da krene popodne ka Krupnju – navodi se u saopštenju crno-belih.
Poplavni talas koji je pogodio Krupanj ostavio je teške posledice u tom gradu, a stanovnici pokušavaju da saniraju štetu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Fudbal

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.