Izvor: RTS, 08.Mar.2023, 12:13

Partizan sa Kolubarom u duelu za očuvanje drugog mesta

Fudbaleri Partizana domaćini su timu Kolubare od 18.30 u poslednjem meču 25. kola Superlige Srbije. Crno-beli u duel ulaze sa namerom da pobedom ojačaju trenutno drugu poziciju na tabeli.
Tim Partizana smatra se favoritom iako u duel na svom terenu ulazi u znatno izmenjenom i oslabljenom sastavu.

Trener Igor Duljaj, kome će ovo biti svojevrsni debi nastup na domaćem staduionu, ne može da računa na kažnjene Rikarda Gomeša (iskjučen >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na večitom derbiju), Svetozara Markovića, Sameda Baždara (akumulirani žuti kartoni), povređenog Kristijana Belića, a možda i na rovitog Aleksandra Filipovića.
Uprkos tome Partizan, koji je u prošlom meču u Lazarevcu ubedljivo slavio sa 5:1, očekuje da ponovi dobru igru i ponovo dođe do slavlja.
Partizan je trenutno drugi na tabeli sa 50 bodova koliko ima i Čukarički sa utakmicom više, dok je TSC četvrti sa bodom manje, a Kolubara ke osma sa 29 bodova.
Utakmica Partizana i Kolubare počinje u 18.30 na stadionu crbo-belih u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Kolubara,   Večiti derbi

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.