Partizan sa Bežanijom za priključak

Izvor: B92, 05.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan sa Bežanijom za priključak



Dan posle većine utakmica 12. kola Meridijan Superlige fudbaleri Partizana na svom stadionu dočekuju ekipu Bežanije. 'Crno-beli' od 16 časova igraju sa timom koji im je u prvom kolu sezone dao tri gola, a u utakmicu olaze oslabljeni povredom kapitena Alberta Nađa i bez Lomića i Bajića koji su bili starteri u duelu sa Livornom.

U konkurenciji za startnih jedanaest su golmani Kralj i Jahić, igrači odbrane Rnić, Đorđević, Mihajlov, Ćirković, Radosavljević, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrači sredine terena Maletić, Radovanović, Zajić, Nebojša Marinković, Smiljanić, Lazić i Bosančić i napadači Markovski, Mirosavljević, Odita i Jovetić.

Fudbalerima Partizana podstrek pred utakmicu sa Bežanijom mogla bi da bude činjenica da je Crvena zvezda poražena na Dušanovcu pa bi 'crno-beli' pobedom smanjili veliki zaostatak na tabeli.

"Dobro je, naš rival je izgubio. Ako sada ne dobijemo utakmicu i ne smanjimo prednost, ne znam kada ćemo," rekao je za 'Sport' Miloš Bosančić, "Imali smo ranije problema kada odigramo evropski meč, jer padnemo u formi za domaće prvenstvo. Nadam se da smo to prevazišli. Rezultati u ovom kolu idu nam u prilog i moramo da iskoristimo situaciju i približimo se Zvezdi. Bežanija je dobra ekipa, ali smo spremni i verujem da pobeda neće doći u pitanje."

Gosti dolaze da pokažu da rezultati sa najboljim ekipama lige nisu bili slučajnost. Igrali su nerešeno na stadionu Crvene zvezde i na Karaburmi, a protiv Partizana su u prvom kolu vodili sa 3:1.

"Partizan je favorit, i na papiru i ovako, tu nema dileme," rekao je Nenad Vanić, "Ipak, mi ćemo pokušati da ih iznenadimo. 'Crno-beli' su u četvrtak imali tešku utakmicu u Kupu UEFA i nadam se da je to ostavilo traga na njima. Mi smo trenirali normalno tokom nedelje, pa očekujem dobru utakmicu."

Utakmica Partizan - Bežanija počinje u 16 časova, a dva sata pre toga počinje vojvođanski derbi. U Novom Sadu igraju Vojvodina i Hajduk iz Kule.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.