Partizan rutinski preko Karaburme

Izvor: B92, 31.Avg.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan rutinski preko Karaburme

Fudbaleri Partizana osvojili su tri boda na gostovanju ekipi OFK Beograda u trećem kolu Superlige Srbije. Rezultat je bio 3:0.

Strelci su bili Zoran Tošić u 30. i 89. minutu, i Nenad Đorđević u petom minutu nastavka.

Pred oko 4.000 navijača, branilac titule na Karaburmi je osvojio tri boda prilično rutinski. ’Crno-beli’ su u prvih pola sata igrali sporo ali i takvom igrom bili su bliže golu Radiše ilića nego domaći tim Mladenu Božoviću.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
U 29. minutu reprezentativac Zoran Tošić potvrdio je da je u dobroj formi. Povukao je loptu sa dvadesetak metara od gola Ilića, izbegao protivničke igrače i udarcem sa šesnaest savladao golmana OFK Beograda.

Prethodno je Bogunović pogodio prečku udarcem iz šesnaesterca, a Dijara u nastavku akcije nije bio uspešan. I u 43. minutu prečka je bila spas za Ilića, posle centaršuta sa leve strane igrač OFK Beograda Todoović nespretno je reagovao ali je ostalo 0:1.

U nastavku je Partizan lako čuvao prednost i pokušavao da poveća vođstvo.

U 50. minutu Đorđević i Zoran Tošić su se dogovorili ko će izvesti slobodan udarac, kapiten ’crno-belih’ šutirao je sa 18 metara iskosa i postigao gol.

Konačan rezultat postavio je u 89. minutu Zoran Tošić. Još jedan slodoban udarac, sada sa desne strane i još jedan lopta u uglu gola domaćeg tima.

Partizan posle tri kola ima svih devet bodova, a ’crno-beli’ sledeću utakmicu igraju na svom stadionu sa ekipom Borca iz Čačka.

OFK Beograd je posle pobede i remija u prvim kolima prvi put poražen, a u četvrtom kolu Superlige Srbije ’Romantičari’ gostuju u Kruševcu.

OFK - Beograd 0:3 (0:1)

OFK Beograd: Ilić-Beljić, Markoski, Todorović, Milenović- Adamović, Filijam (Žeravica)-Marjanović (Milić), Mišan, Krstičić(Volkov)-Kaluđerović.

Partizan: Božović-Stevanović, Đorđević, Knežević, Obradović- Žuka (Petrović), Fejsa (Lazić), Moreira-Bogunović (Ljajić), Tošić- Dijara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.