Izvor: Blic, 23.Feb.2001, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan prvi u nizu

Partizan prvi u nizu

BEOGRAD Ratko Dostanić, šef stručnog štaba Obilića, pridaje veliki značaj današnjoj utakmici sa Partizanom, međutim, ne i odlučujući kad je u pitanju konačan epilog na kraju sezone.

Znamo kakav nam protivnik dolazi u goste, a bilo bi lepo osvojiti tri boda na početku prolećnog dela prvenstva. Međutim, pobeda nam ništa neće doneti ako ne budemo pružali kvalitetne partije u kontinuitetu i osvajali bodove. Imamo snage, motiva >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na pretek i siguran sam da će navijači uživati na Vračaru.

O stanju u ekipi i početnoj jedanaestorici Dostanić je bio kratak.

Formaciju i tim koji će istrčati na teren znam. Imena ne bih spominjao, jer ih krije i trener protivničke ekipe. Ne vidim nijedan razlog zbog kojeg bih ja pričao o svojim adutima.

Za razliku od trenera, koji se nije bavio ishodom današnje utakmice, Dragiša Binić, direktor Obilića, veliki je optimista.

Pobeđujemo sigurno. Rezultat nije bitan, a verujem da će naši igrači imati snage i znanja da se adekvatno suprotstave Partizanu.

Ratko Dostanić sigurno ne može da računa na povređene Ocokoljića i Mladenovića, dok će na teren najverovatnije istrčati: Jeremić, Karić, Babić (Lakić), G. Đorđević, Vargec, Obradović, Teodorović, Simonović, Filipović, Zimonjić, Vujačić. D.R.

Trobok: Veza čuva bodove

BEOGRAD Posle jučerašnjeg treninga, trener Partizana Ljubiša Tumbaković ostao je sa svojim izabranicima u karantinu u SC 'Partizan-Teleoptik', odakle će krenuti na derbi sa Obilićem.

Znamo snagu Obilića i sigurno je da neće biti lako. U prvom delu šampionata smo ih lako pobedili. Ipak, sada će biti drugačije, jer oni mnogo bolje igraju na svom terenu. Imaće puno motiva ovo je premijerna utakmica, obezbeđen je TV prenos ističe Dragoljub Jeremić.

Vezista Goran Trobok vodiće veliku bitku na sredini terena.

Verujem u moje saigrače. Od sredine terena zavisi mnogo toga. Siguran sam da smo kvalitetniji i da ćemo zagospodariti terenom od prvog minuta istakao je Trobok.

Kralj, Stanojević, Jeremić, Rašović, Gerasimovski (Bajić), Trobok, Duljaj, S. Ilić, Bečanović, Ivić, Delibašić (Ranković). S.Đ.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.