Partizan protiv Čukaričkog

Izvor: B92, 17.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan protiv Čukaričkog



Drugo kolo Meridijan super lige počinje u petak utakmicom između OFK Beograda i Borca iz Čačka, a završava se vojvođanskim derbijem Banata i Vojvodine. OFK će najverovatnije biti bez centarfora Đorđa Rakića, koji će treba da potpiše za Salcburg, ali postoji mogućnost da najbolji strelac "Romantičara" ipak odigra još jedan meč. Borac je trenutno bez bodova, jer je ekipa iz Čačka tražila odlaganje utakmice prvog kola sa Banatom, zbog učešća u baražu za ostanak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u ligi. Meč se igra na Karaburmi sa početkom od 17,30.

Partizan gostuje ekipi Čukaričkog koja je startovala iznenađujućim remijem na Marakani. Ekipa sa Čukarice najavljuje jak otpor Partizanu, koji je u prvom kolu savladao Vojvodinu u Novom Sadu rezultatom 1:0.

Mladost iz Lučana dočekuje na svom stadionu prvoplasiranu ekipu Hajduka iz Kule, dok će Napredak ugosti ekipu Bežanije. U poslednjoj utakmici u subotu Crvena zvezda od 19,30 časova na Markani igra sa Smederevom. Obe ekipe remizirale su u prvom kolu.

U nedelju se igra poslednja utakmica drugog kola. Vojvodina posle dva vezana poraza, od Partizana i Atletika, putuje u Zrenjanin gde će igrati sa Banatom. Obe ekipe su bez bodova. Banatu je to prvi meč u novoj sezoni.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.