Izvor: RTS, 21.Okt.2020, 18:15

Partizan preko Bačke u osmini finala Kupa, debitovao Bajebek

Fudbaleri Partizana plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije, pošto su sa 2:0 savladali ekiu Bačke. Golove za crno-bele postigli Pavlović i Asano, debitovao Bajebek.
Partizan je do osmine finala Kupa Srbije stigao ne previše atraktivnom i kvalitetnom, ali rutinskom igrom - Bačka je savladana 2:0.

Trebalo je crno-belima vremena i volje da odigraju meč protiv Bačke, posle velikog pražnjenja u nedeljnom derbiju, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su izabranici Aleksandra Stanojevića smogli snage da odigraju dovoljno profesionalno i savladaju nezgodnog rivala.
Veliki udeo u pobedi Partizana igra činjenica da su crno-beli rano poveli - već u sedmom minutu utakmice prelep pogodak postigao je Lazar Pavlović.
Do kraja prvog dela videli smo lošu igru na obe strane, malo prilika pred golovima Stevanovića i Milojevića, ali se to u dobroj meri izmenilo u nastavku.
Gosti iz Bačke Palanke najozbiljnije su zapretili već na samom startu drugog dela. Pisačić je zatresao prečku Partizanovog gola, a kao da je to bio signal crno-belima da ofanzivnije krenu ka Milojević.
Imali su crno-beli nekoliko poluprilika, da bi do pogotka stigli u 75. minutu, posle velike greške golmana gostiju. Asano se dobro snašao, rutinski zatresao mrežu i donekle se iskupio za nekoliko loših poteza tokom meča.
U ekipi Partizana prvi meč odigrao je i Francuz Žan-Kristof Bajebek, ali nije previše pokazao, odnosno dobro se videlo da je daleko od forme neophodne za najveće napore koje zahteva profesionalni fudbal.
Treba istaći i je novu povredu doživeo lazar Marković, koji je već u petom minutu morao da ustupi svoje mesto na terenu Denisu Stojkoviću, koji je nešto kasnije i sam zamenjen.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanojević: Bio sam ljut na Asana, sve je to normalno

Izvor: MozzartSport.com, 21.Okt.2020

„Ima segmenata igre kojima sam zadovoljan“, poručio trener crno-belih..Partizan je rutinski odradio posai protiv Bačke i plasirao se u osminu finala Kupa Srbije. Cilj je ispunjen – igra je mogla da bude bolja. To je bila i poruka trenera Parnog Valjka Aleksandra Stanojevića, koji je bio jako...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.